Catering

Catering services
"Wat ik uniek vindt aan BDFS, is dat ik werkelijk alles aan hen mag vragen. Sommige zaken blijken heel moeilijk te regelen en dat wordt me dan ook eerlijk gezegd. Maar als ik een ja krijg, dan weet ik dat ze er helemaal voor gaan. Dat apprecieer ik enorm."

Onze catering-service verzorgt al uw evenementen bij u op de werkvloer: van broodjeslunch tot een walking dinner en van een compleet verzorgde receptie tot een spetterende bedrijfsopening!

BDFS brengt al de nodige ingrediënten voor een geslaagd feest mee: het eten, de decoratie en de opstelling en uiteraard de muziek en bijhorende belichting.

Gastronomie tot in de kleinste details voor u geregeld, zodat u ten volle kunt genieten en u zich enkel om uw gasten moet bekommeren. Voor elk budget creëert BDFS een aangepast concept. We zoeken hierbij voor én met u naar de meest optimale formule waarbij we beroep kunnen doen op onze jarenlange ervaring. Zo bent u er van verzekerd dat u een op maat georganiseerd feest beleeft.

Bijkomend kan BDFS als grootkeuken ook dagelijks warme maaltijden, broodjes en lichte snacks zoals heerlijke soepen, pasta's en desserten leveren.

BDFS-vending vult dit geheel perfect aan. Met het plaatsen en aanvullen van snoep- en drankautomaten wordt ook de kleine honger gestild.

BDFS Services
Leuvensesteenweg 287 - 289
3190 Boortmeerbeek
Tel: +32 (0)476 206 005
E-mail: info@bdfs-services.be