Cleaning

Cleaning services
"Schoonmaakdiensten, catering, werkkledij, drankautomaten, ... Als ervaren facility services-bedrijf kan BDFS alles voor u regelen. Onze troef? Een persoonlijke en flexibele dienstverlening op maat waarbij alles bespreekbaar is."

Werken in een hygiënische omgeving is voor u en uw personeel aangenamer en efficiënter én geeft u een positiever bedrijfsimago.

Met BDFS-cleaning haalt u een veelzijdig schoonmaakbedrijf in huis met een ruime ervaring in het algemeen en periodiek onderhoud van kantoren, bedrijfsruimtes, werkplaatsen, showrooms, maar ook in het schoonhouden van industriële werkvloeren. Omdat elke sector zijn specifieke vereisten heeft, reinigen wij met aangepaste materialen en toestellen, zoals o.a. telescopische osmose reinigingsmachines.

Ook buiten de werkvloer draagt BDFS-cleaning bij aan het schoonhouden van uw bedrijfsterrein. Zelfs in de winter laten wij u niet in de kou staan. BDFS-cleaning ruimt ook sneeuw op zodat u en uw personeel veilig het bedrijsterrein kunnen betreden.

Onze flexibiliteits- en kwaliteitsnormen liggen zeer hoog en wij stellen prioriteit aan respect voor mens, dier en natuur.

BDFS Services
Leuvensesteenweg 287 - 289
3190 Boortmeerbeek
Tel: +32 (0)476 206 005
E-mail: info@bdfs-services.be