BP.jpg

Over ons

Achter de schermen werken we onvermoeibaar om jouw bedrijf soepel te laten draaien. Van schoonmaak, tot catering en bedrijfskleding verzorgen. Zelfs renovaties en interieurzaken regelen we. We nemen de zorgen rond je gebouw en interne werking weg, zodat jij je kunt richten op wat écht belangrijk is: de groei van je onderneming.

Van brasserie tot full service facility management

Na een succesvolle carrière als kok van de gerenommeerde brasserie ‘Deauville’ legde Bart in 2003 samen met zijn vaste businesspartner Pascale de basis voor een steeds sterker groeiend cateringbedrijf.

Vandaag, meer dan 20 jaar later, kunnen we onszelf een full service facility management bedrijf noemen.

unnamed.jpg
BP.jpg
img-2061.jpeg

Full service facility management, wat houdt dat precies in?

Wij managen alle faciliteiten in jouw bedrijf. Zijn er renovatiewerken nodig? Ligt de tuin er netjes bij? Moeten de keukenkasten en drankautomaten worden bijgevuld? We verzorgen het hele pakket.

Bij BDFS willen we jou ontzorgen, zodat jij je kan focussen op dat wat er écht toe doet. Zowel het management als de uitvoering van de werking valt binnen ons full service aanbod.

BDFS Services

Cleaning services

Een proper en gestructureerd bedrijf werkt vlot en hygiënisch. Schoonmaak is voor veel bedrijven een basisbehoefte. Wist je dat wij veel meer doen dan schoonmaak alleen? Wij doen ook:  tuinonderhoudsecurity cleaninggevelreiniging wagenbeheervoorbereiding...

poster-catering-bdfs.jpg

Food services

Als ervaren cateraars weten we hoe de vork aan de steel zit, wat uitstekende food service omvat. Daarom bieden we allerhande catering diensten aan:  Catering services voor bedrijfseventsOnderhoud van micro-keukens Verdeling en onderhoud van drank- en snoe...

bdfs-interior.jpg

Interior Services

Is het interieur van je kantooromgeving aan vervanging toe? Wil je meer structuur creëren in je magazijn? Of heb je nood aan een totaalinrichting? Wij nemen het op ons met veel plezier.

8756890-hd_2048_1080_25fps

Workwear services

Met nette werkkleding laat je zien dat je alle medewerkers waardeert. Het geeft een duidelijk signaal dat je om het welzijn en de professionele uitstraling van je team geeft.

Sterk netwerk van betrouwbare mensen

Door de jaren heen hebben we een sterk netwerk van betrouwbare partners en medewerkers opgebouwd.

Wij hebben de mankracht, materialen en expertise om jouw werkomgeving vlot te laten verlopen.

Terumo Europe

Ik wil jullie graag oprecht danken voor de fantastische samenwerking het afgelopen jaar. Jullie flexibiliteit, toewijding en top service hebben echt het verschil gemaakt.

Stefanie Mentens

De Mensen nv

We ❤ BDFS services. Ze bieden een erg vlotte én vriendelijke dienstverlening. We kunnen hen elk moment mailen waarna ze ons binnen een dag – hooguit twee - uit de nood komt helpen met onze – bijna – lege snoepautomaat. Hoera!

Hannelore Stevens

Novartis

Ik kan over BDFS alleen maar positieve dingen schrijven:

Jullie zijn zeer klant gericht, hard werkend met altijd oog voor verbeteringen naar de toekomst toe!
Jullie laten voelen dat de klant koning is en denken mee om oplossingen te zoeken. Op de koop toe zijn jullie qua kwaliteit/prijs verhouding ook nog eens top!!!


    Patrik Latin

    Benieuwd welke zorgen we van jouw bord kunnen nemen?

    Nood aan facilitair management? Neem vrijblijvend contact op en laten we bespreken hoe BDFS Services jouw bedrijf van dienst kan zijn.