BDFS Services
Wat we doen Cleaning services

Cleaning services

Een proper en gestructureerd bedrijf werkt vlot en hygiënisch. Schoonmaak is voor veel bedrijven een basisbehoefte. Wist je dat wij veel meer doen dan schoonmaak alleen?

Wij doen ook: 

Schoonmaak

Van industriële magazijnen naar dokterspraktijken: onze vakkundige expertise gaat extreem ver en levert een schitterend resultaat op.

Zit je met een poetsprobleem? Wij denken mee met jou en je business. Neem vrijblijvend contact op met ons.

Osmosewater voor een streeploos resultaat

Al jaren zetten we in op de nieuwste technologieën. Onze schrobzuigmachines werken dan ook standaard op basis van osmosewater. Dat is water zonder mineralen.

Met osmosewater verzekeren we altijd een streeploos, glanzend resultaat.

Hoogtechnologische en duurzame materialen

Met hoogtechnologische machines, biologische afbreekbare poetsmiddelen en duurzame materialen zorgen we voor een maximale impact voor jouw bedrijf met een minimale impact op het milieu.

9-def.jpg

Tuinonderhoud

Onze tuinspecialisten zorgen planmatig en volgens de weersomstandigheden voor het tuinonderhoud van jouw gebouw. Onkruid verdelgen, hagen snoeien en de ontvangstpaden op orde houden, we doen het allemaal.

Onderhoud van buitenomgevingen

Is je gebouw of terrein gelegen in het groen? Of heb je een buitenomgeving die de magie van groene vingers mist? Wij houden je terreinen in uitstekende conditie.

Tuinaanleg van parken, tuinen en opritten

Wist je dat we voor sommige klanten ook samenwerken met tuinarchitecten voor de aanleg van parken, tuinen en opritten? Wij maken van jouw buitenomgeving een waardevolle ontvangstruimte.

img-2061.jpeg
shutterstock-1329215942.jpg
shutterstock-64501423.jpg
shutterstock-146686502.jpg
shutterstock-203005150.jpg

Security cleaning

Snelle reiniging

Heb je in jouw gebouw of winkel een rookalarm of beveiligingssysteem geïnstalleerd dat na activatie vraagt om een snelle chemische reiniging of verneveling met probiotische producten? Wij weten wat te doen.

Dezelfde dag weer geopend

Onze security cleaners gaan aan de slag om je gebouw in no time weer klaar te maken voor verkoop en ontvangst. We zorgen er zelfs voor dat je gebouw dezelfde dag nog open kan. 

Wil je onze security cleaning dag- en nachtdienst? Dan zorgen we ervoor dat we rechtstreeks in verbinding staan met je melders. Zo is je gebouw al gereinigd nog voor je wekker gaat.

Gevelreiniging

Het onderhoud van je gebouw omvat ook de schoonmaak van je buitengevel. Die reinigen we met de juiste materialen. 

Ook ramen wassen en ander glaswerk reinigen, vallen onder onze expertise. Wij hebben een sterk opgeleid poetsleger voor je klaarstaan!

IMG_0703.jpeg

Wagenbeheer - Car detailing

Car detailing

Je wagenpark met bedrijfswagens en bestelwagens beheren, brengt heel wat voordelen met zich mee. Car detailing is dan ook één van onze schoonmaak diensten. 

We reinigen je auto’s met speciale producten en technieken. En dat doen we tot in de kleinste hoekjes, vanbuiten én vanbinnen.

Full service wagenbeheer

Wil je meer? Door je wagens in bulk te onderhouden minimaliseer je onderhoudskosten en optimaliseer je rij- en rusttijden. Wij nemen dat wagenbeheer maar al te graag op ons. Zo zorgen we voor: 

  • Regelmatige car wash
  • Preventief onderhoud
  • Reparaties
shutterstock-1056454853.jpg

Voorbereiding audits en controles

Staat er een hygiëne audit op de planning? Wil je jouw productieomgeving, kantoor, labo of voedingsbedrijf laten desinfecteren of reinigen? 

De hygiëne van je productiebedrijf is van cruciaal belang voor de kwaliteit en veiligheid van je eindproduct. Onze schoonmaakteams zorgen voor grondige reiniging en desinfectie van je werkomgeving, zodat je voldoet aan de hoogste schoonmaaknormen (HACCP, IFS en BRC).

Neem contact op met ons

9-def.jpg

Waarom samenwerken met BDFS?

Vaktechnisch sterk

Al onze medewerkers zijn vaktechnisch opgeleid en krijgen regelmatig de laatste nieuwtjes mee omtrent veiligheid en duurzaamheid.

Zo ben je zeker van betrouwbare en sterk presterende medewerkers.

Staat de schoonmaakdienst die je zoekt hier niet tussen?