Facility management en zo veel meer

Bij BDFS doen we alles om je bedrijfsgebouw up and running te houden.

Van industriële schoonmaak tot renovaties, tuinonderhoud en volledige interieur inrichtingen. Wij doen alles. We zorgen er zelfs voor dat je medewerkers alles hebben om dagelijks productief te zijn.

Denk maar aan aangepaste bedrijfskleding, maar ook een micro-keuken met vers voedsel en zoete zondes uit moderne drank- en snoep automaten. Als het op full service facility management aankomt, zijn wij graag je partner.

Ontdek meer over ons

Ontdek de facility diensten waarin ons team schittert

Cleaning Room Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Cleaning services

 • Schoonmaak gebouw

 • Tuinonderhoud

 • Security cleaning

 • Gevelreiniging

 • Wagens - car detailing

 • Voorbereiding audits/controles

Meeting Room Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Interior services

 • Renovatiewerken

 • Totaalinrichting kantines

 • Decoratie en onderhoud

Kitchen Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Food services

 • Micro-keukens

 • Vending / automaten

 • Catering

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Al 20 jaar charmante facility managers en meer

Combineer de charme en flexibiliteit van een klein bedrijf met de totaaloplossingen van een gigant en je krijgt BDFS.

Na 20 jaar zijn we gegroeid in onze expertise en creatieve oplossingen. Maar één ding is al die jaren hetzelfde gebleven, onze familiale aanpak

We staan erop dat jij één betrouwbaar aanspreekpunt hebt en steeds snel geholpen wordt. Pascale is dan ook jouw vaste spoc.

Lees meer over ons

dscn0242.JPG

Zij kennen ons door en door

Van grootschalige bedrijfsevenementen tot de dagelijkse zorg voor uw bedrijfsterrein, deze verhalen bieden een kijkje in de unieke manier waarop BDFS zich inzet om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen.

Terumo Europe

Ik wil jullie graag oprecht danken voor de fantastische samenwerking het afgelopen jaar. Jullie flexibiliteit, toewijding en top service hebben echt het verschil gemaakt.

Stefanie Mentens

De Mensen nv

We ❤ BDFS services. Ze bieden een erg vlotte én vriendelijke dienstverlening. We kunnen hen elk moment mailen waarna ze ons binnen een dag – hooguit twee - uit de nood komt helpen met onze – bijna – lege snoepautomaat. Hoera!

Hannelore Stevens

Novartis

Ik kan over BDFS alleen maar positieve dingen schrijven:

Jullie zijn zeer klant gericht, hard werkend met altijd oog voor verbeteringen naar de toekomst toe!
Jullie laten voelen dat de klant koning is en denken mee om oplossingen te zoeken. Op de koop toe zijn jullie qua kwaliteit/prijs verhouding ook nog eens top!!!


  Patrik Latin

  Meta

  Amazing service and such flexibility! Committed and doing their job with passion. Invigorating the office.

  Stephanie Schretlen

  MSD

  Wij werken super graag met jullie samen omwille van de betrokkenheid die jullie ten opzichte van jullie klanten hebben. Supersnelle service, ook al is het soms echt in hoeken en bochten wringen door lastminute changes. Als er audits of andere inspecties zijn, kunnen we blindelings op jullie rekenen. Het is verfrissend en geruststellend in een supersnelle branche om een rustpuntje inzake facilities te hebben.

  Nancy De Weerdt

  Don Bosco Haacht

  Al jarenlang maakt onze school gebruik van de de diensten van BDFS. Deze firma is super flexibel qua inzet, nooit is een vraag te veel. Dit waarderen we erg. Verder is natuurlijk de ene poetsvrouw de andere niet, maar staan ze wel open voor feedback en volgen ze op als er toch eens iets niet naar wens is. We werken erg graag samen met deze firma.

  Kathleen Van Laeken

  Yellow-Red KV Mechelen

  Tot op heden gebruik gemaakt van de services 'Vending' en 'Cleaning' waarbij er telkens een enorm vlot en leuk contact was. Bij vragen en opmerkingen spelen ze zeer kort op de bal door de gepaste oplossingen aan te bieden. Een absolute aanrader!

  Sebastiaan Lemmens

  Wij verzorgen de praktische kant van je bedrijf

  De praktische zaken van je gebouw laten regelen door een facility manager? Contacteer ons vrijblijvend. Dan bespreken we snel hoe BDFS jouw bedrijf van dienst kan zijn.