bruce-mars-8yg31xn4dsw-unsplash.jpg

Trots om te werken voor onze klanten

Bij BDFS geloven we dat de kracht van onze dienstverlening niet alleen ligt in de expertise en het vakmanschap waarmee we elke dag te werk gaan, maar ook in de ervaringen en verhalen van onze klanten. Hun feedback vormt de fundering van onze continue streven naar verbetering en innovatie.

Zij kennen ons door en door

Van grootschalige bedrijfsevenementen tot de dagelijkse zorg voor uw bedrijfsterrein, deze verhalen bieden een kijkje in de unieke manier waarop BDFS zich inzet om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen.

Terumo Europe

Ik wil jullie graag oprecht danken voor de fantastische samenwerking het afgelopen jaar. Jullie flexibiliteit, toewijding en top service hebben echt het verschil gemaakt.

Stefanie Mentens

De Mensen nv

We ❤ BDFS services. Ze bieden een erg vlotte én vriendelijke dienstverlening. We kunnen hen elk moment mailen waarna ze ons binnen een dag – hooguit twee - uit de nood komt helpen met onze – bijna – lege snoepautomaat. Hoera!

Hannelore Stevens

Novartis

Ik kan over BDFS alleen maar positieve dingen schrijven:

Jullie zijn zeer klant gericht, hard werkend met altijd oog voor verbeteringen naar de toekomst toe!
Jullie laten voelen dat de klant koning is en denken mee om oplossingen te zoeken. Op de koop toe zijn jullie qua kwaliteit/prijs verhouding ook nog eens top!!!


  Patrik Latin

  Meta

  Amazing service and such flexibility! Committed and doing their job with passion. Invigorating the office.

  Stephanie Schretlen

  MSD

  Wij werken super graag met jullie samen omwille van de betrokkenheid die jullie ten opzichte van jullie klanten hebben. Supersnelle service, ook al is het soms echt in hoeken en bochten wringen door lastminute changes. Als er audits of andere inspecties zijn, kunnen we blindelings op jullie rekenen. Het is verfrissend en geruststellend in een supersnelle branche om een rustpuntje inzake facilities te hebben.

  Nancy De Weerdt

  Don Bosco Haacht

  Al jarenlang maakt onze school gebruik van de de diensten van BDFS. Deze firma is super flexibel qua inzet, nooit is een vraag te veel. Dit waarderen we erg. Verder is natuurlijk de ene poetsvrouw de andere niet, maar staan ze wel open voor feedback en volgen ze op als er toch eens iets niet naar wens is. We werken erg graag samen met deze firma.

  Kathleen Van Laeken

  Yellow-Red KV Mechelen

  Tot op heden gebruik gemaakt van de services 'Vending' en 'Cleaning' waarbij er telkens een enorm vlot en leuk contact was. Bij vragen en opmerkingen spelen ze zeer kort op de bal door de gepaste oplossingen aan te bieden. Een absolute aanrader!

  Sebastiaan Lemmens

  Benieuwd naar ons verhaal?

  Bij BDFS hebben we al jaren ervaring in facialitair management. We regelen dan ook alles wat met jouw gebouw te maken heeft. 

  Van schoonmaak, onderhoud en renovaties tot inrichting, drank- en snoepautomaten en bedrijfskleding. We houden van een uitdaging. De afgelopen jaren zijn we dan ook gegroeid van een full service catering bedrijf tot een full service facility manager. 

  Ontdek ons verhaal

  BP.jpg

  Ontdek de facility diensten waarin ons team schittert

  Cleaning Room Streamline Icon: https://streamlinehq.com

  Cleaning services

  • Schoonmaak gebouw

  • Tuinonderhoud

  • Security cleaning

  • Gevelreiniging

  • Wagens - car detailing

  • Voorbereiding audits/controles

  Meeting Room Streamline Icon: https://streamlinehq.com

  Interior services

  • Renovatiewerken

  • Totaalinrichting kantines

  • Decoratie en onderhoud

  Kitchen Streamline Icon: https://streamlinehq.com

  Food services

  • Micro-keukens

  • Vending / automaten

  • Catering

  1707828889-ss24-trousersb-start-desktop-2500x1200-08-v2.webp

  Workwear services

  • Jouw medewerkers in aangepast uniform
  • Een veiligheidsuitrusting voor arbeiders en bezoekers
  • Bedrukte outfits voor een vast team en flexi jobbers

  Bij BDFS zorgen we ervoor dat al je medewerkers piekfijn uitgedost zijn.

  Lees meer

  Benieuwd welke zorgen we van jouw bord kunnen nemen?

  Nood aan facilitair management? Neem vrijblijvend contact op en laten we bespreken hoe BDFS Services jouw bedrijf van dienst kan zijn.